FOR WOOD
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Origis nabízí během veletrhu energetické poradenství zdarma


Origis nabízí během veletrhu energetické poradenství zdarma

Chcete zkonzultovat projekt stavby? Zajímá Vás, zda můžete dostat dotace na stavbu nebo rekonstrukci domu? Nevíte, jaká je pro Vás ideální technologie vytápění a přípravy teplé vody? Nečtěte články a diskuze na internetu a přijďte k nám do Origisu. Se vším Vám rádi pomůžeme. 

Energetické poradenství  je pro nás přirozenou a důležitou součástí procesu navrhování každé naší stavby. Děje se tak většinou mezi architektonickou studií a začátkem projektových prací. Zjistíme celkové provozní a investiční náklady stavby pro různé varianty tlouštěk zateplení a zdrojů energie. Doporučíme Vám technologie, jakými osadit Váš dům, pomůžeme Vám stavbu energeticky optimalizovat a zjistíme, zda dům vyhovuje podmínkám pro získání dotace, případně navrhneme úpravy, díky kterým podmínky splní.

V současné době můžete prostřednictvím programu Nová zelená úsporám získat dotace ve výši 185.000,-Kč, 335.000,-Kč nebo  485.000,-Kč.

Jako jedna z mála realizačních firem jsme schopni Váš dům energeticky a ekonomicky optimalizovat, zvolit správnou energetickou koncepci a dům podle toho realizovat. Podívejte se, které domy díky Origisu splnili podmínky na získání dotací.

https://www.origis.cz/nase-domy/kategorie/nzu/

V rámci veletrhu ForWoodnabízíme návštěvníku ZDARMA konzultaci jejich stavebního záměru a energetické poradenství. Zaregistrujte se na konzultaci zde a získáte k registraci navíc i volnou vstupenku na veletrh.

https://goo.gl/forms/IzXSWt7RNH3n0NGS2






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook