FOR WOOD
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Stavíme z NOVATOPu i CLT doma i ve světě už 11 let



MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PANELY NA PLOŠE 7270 m2
 

  • Jedno fotbalové hřiště z NOVATOP Solidů: Podařilo se nám úspěšně namontovat 4 950m2 stěn, což odpovídá ploše fotbalového hřiště.
  • 7 volejbalových hřišť z NOVATOP Elementů: Podlahy, stropy a ploché střechy by pokryly necelých 7 volejbalových hřišť, což je cca. 1 120 m2.
  • 4 plavecké bazény z NOVATOP Open: 1 200 m2 těchto speciálních elementů pro střechy by stačilo na zastřešení zhruba 4 plaveckých bazénů.


Hledáte optimální řešení pro Váš projekt? Navštivte nás na veletrhu FOR WOOD na stánku 5B11 v hale 5.

Jsme dynamický tým pracovníků,

který má dlouholeté zkušenosti se stavbou dřevostaveb jak u nás v České republice, tak i v zahraničí. Na každého z nás bez výjimky se můžete kdykoliv obrátit s jakýmkoliv dotazem a můžete se spolehnout, že vám vyjdeme maximálně vstříc jak před podpisem smlouvy o dílo, tak i po předání díla a v průběhu užívání stavby. I díky tomuto přístupu ke klientům máme tu čest být jedním z mála Certifikovaných NOVATOP partnerů.
Dokážeme vám zrealizovat stavbu z vaší projektové dokumentace. Jsme schopni zajistit dokumentaci pro stavební povolení na stavbu o jakékoliv velikosti včetně statiky a dílenské dokumentace. Rozsah naší činnosti na stavbě je vždy určen požadavky klienta a domluvou s ním. V případě, že klient požaduje, je možné dodat kromě samotné dřevostavby i kompletní skladbu střechy, případně obálku budovy a pokud to naše kapacitní možnosti dovolí, jsme schopni dodat i stavbu na klíč.
Vše najdete na našich nových webových stránkách: www.drevostavby-mc.cz






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook