FOR WOOD
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

DŘEVOSTAVBY BISKUP: Dřevostavba je život


DŘEVOSTAVBY BISKUP: Dřevostavba je život

DŘEVOSTAVBY BISKUP vám přinášejí domovy postavené z ekologických masivních dřevěných panelů DEKPANEL a pevných dřevěných skeletů. Specializujeme se na individuální výstavbu nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb, kde je každý projekt pojatý individuálně dle potřeb a přání klienta. V maximální míře využíváme obnovitelné suroviny s důrazem na udržitelný rozvoj.

Hledáte dodavatele stavby, který klade důraz na kvalitu a partnerský přístup? Navštivte nás v hale 5 – A08, kde naši odborníci s vámi rádi proberou všechny výhody našich dřevostaveb.

Nezáleží na tom, zda již máte zpracovaný vlastní projekt, nebo představu o vysněném domě nosíte zatím jen v hlavě. Jsme připraveni naslouchat vašim přáním a potřebám. Vámi připravený projekt umíme dotáhnout do realizační podoby, v opačném případě vás propojíme se zkušenými architekty, se kterými úzce spolupracujeme.

„Postavíme vám skutečný domov – místo, kde se vaše rodina bude cítit šťastně a bezpečně. Jsme připraveni vytvořit pro vás nejen střechu nad hlavou, ale také místo, které budete s hrdostí nazývat svým domovem.“

 

Těšíme se na vaši návštěvu.

Tým DŘEVOSTAVBY BISKUP

www.drevostavbybiskup.cz

 

 






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2024

Facebook