FOR WOOD
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

VÝHODNĚ: cyklistické produkty z veletrhu FOR BIKES na shopex.cz


 

Jaro je tady, a s ním i jeden z největších svátků pro všechny fanoušky cyklistiky – veletrh For Bikes! Tento veletrh představuje jedinečnou příležitost setkat se s komunitou cyklistů, výrobců, a nadšenců do nejnovějších inovací v oblasti cyklistiky.

 

Na shopex.cz jsme tuto příležitost nevzali na lehkou váhu.

 

 

A co jsme si pro vás připravili?

Rozhodli jsme se spojit síly s vybranými partnery a připravit pro vás exkluzivní akční nabídky, které jsou tak dobré, že jim neodoláte. Využijte této jedinečné příležitosti a obnovte svou výbavu.

 

Užijte si jízdu na kole s čistým výhledem

Ve spolupráci s partnerem Vidix, který je známý svou špičkovou nabídkou slunečních a sportovních brýlí, jsme pro vás připravili slevu 10 % na celý jeho sortiment. Nezáleží na tom, jestli hledáte ochranu očí pro vaše cyklistické výjezdy, doplněk pro letní dovolenou u moře, nebo jen stylový doplněk pro každodenní nošení – u nás si vybere zaručeně každý.

 

Láká tě cyklistika a potřebuješ doplnit svou výbavu?

Ve spolupráci s partnerem Cappa 2 jsme zařadili do akce nejen kola pro každodenní výlety, ale také nezbytné cyklistické doplňky. Od brašen na kolo, přes zámky a rukavice, až po bidony a světla na kolo – vše je nyní dostupné se slevou až 64 %. Je to ideální čas vybavit se na nadcházející sezónu.

 

Do pedálů naskočte stylově

A protože víme, jak je důležité být na silnici dobře vybaven, nabízíme vám také exkluzivní slevy až 40 % na cyklistické přilby, tretry a oblečení. Nejenže je naše nabídka široká a kvalitní, ale nyní je i cenově dostupná.

 

 

Naše spolupráce s předními značkami a neustálé hledání nejlepších nabídek znamená, že u nás najdete vše, co potřebujete pro vaše cyklistická dobrodružství. Produkty si můžete prohlédnout a vyzkoušet přímo na výstavišti PVA EXPO PRAHA a následně zakoupit z pohodlí vašeho domova online na shopex.cz.






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2024

Facebook