FOR WOOD
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) si na sobotu 9. února připravila zajímavý doprovodný program


Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) si na sobotu 9. února připravila zajímavý doprovodný program

Nabídku vystavovatelů doplní zajímavý doprovodný program a poradenské centrum Asociace dodavatelů montovaných domů, které se zaměří na všechny otázky související se stavbou a bydlením v moderní dřevostavbě.

Asociaci dodavatelů montovaných domů bude na veletrhu zastupovat 24 členů a 39 partnerů na společné expozici. ADMD má nový stánek, na kterém si návštěvníci mohou prohlédnout jak vypadá dřevěná konstrukce a poradit se o vhodném dodavateli dřevostavby právě pro ně.

Sobotní doprovodný program veletrhu FOR WOOD, který organizuje Asociace dodavatelů montovaných domů, představí dřevostavby jako energeticky efektivní a ekologicky šetrné domy. Na jaká témata se můžete těšit? Program zahájí přednáška s názvem: ADMD - zorientujte se na trhu dřevostaveb. Dále budou představeny “Praktické příklady komfortního větrání s rekuperací tepla” nebo “Jak je možné začlenit komín do Dřevostavby”. Pro potenciální investory bude připravena přednáška na téma “Výstavba po roce 2020” a nebo “Komentované příklady dřevostaveb”.

ADMD poskytuje informace jak rozpoznat kvalitní dřevostavbu. Současně nabízí investorům technickou kontrolu provádění kvality jejich dřevostaveb.

Bližší informace naleznete na webu www.admd.cz.













Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook