FOR WOOD
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Renovace a údržba dřevěných a elastických podlah


Renovace a údržba dřevěných a elastických podlah

Máte znečištěné, opotřebované, flekaté dřevěné podlahy nebo elastické podlahy jako je PVC, linoleum, vinyl, guma? Máme řešení! Renovací podlahové krytiny změníte její nudný vzhled a vaše podlaha bude opět vypadat jako nová.

Lakované a olejované dřevěné podlahy. Jak je udržet dlouho krásné? Pro běžný úklid stačí jen běžné vytírání mopem a vhodným čistícím prostředkem, který je specificky určený pro daný typ podlahy. Pokud podlaha časem dosáhne matného vzhledu, tak ji stačí jen oživit leštěnkou či polišem. Ten dodá podlahovině lesk a prodlouží její životnost. Pokud však nacházíte na podlaze škrábance, fleky, různorodá znečištění, Bona Hloubkové čištění podlah je profesionální způsob, jak podlahy vrátit zpět do života. Vaše podlahy budou opět vypadat jako nové. V případě, že se rozhodnete o renovaci, pak lze provést i výraznou přeměnu vzhledu podlahové krytiny. Světlý vzhled dřevěné podlahy můžeme změnit na tmavý a naopak. Podlaha může získat unikátní vzhled pomocí technik kartáčování. Volba je na vás. Vyčištěním a přelakováním podlahové krytiny si podlaha získá nový vzhled.

Elastickým podlahám, jako je PVC, vinyl, linoleum, guma lze vdechnout zcela nový design. Nabízíme širokou paletu barevných možností pomocí vzorníku RAL a NSC barev. Úplně nový barevný design podlahy můžeme oživit drobnými dekory či navigačními prvky, obrázky apod. Opotřebované podlahy není zapotřebí nahrazovat novou podlahovou krytinou, ale pouze je zrenovovat, a to za zlomek času oproti její výměně.

Renovace jak dřevěných, tak elastických podlah je bezprašná, takže se nemusíte obávat velkého úklidu po skončení prací. Údržba podlahy po renovaci je velmi snadná.

Čisticí prostředky specificky určené pro daný typ podlahové krytiny vyčistí podlahu a leštěnky po určité době dodají podlahám dlouhotrvající lesk. Při dodržení správných pravidel údržby v kombinaci s kvalitními čisticími prostředky Bona máte jistotu, že vaše podlahy budou dlouho krásné.


www.renovujeme-podlahy.com







Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook