FOR WOOD
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Jak na naučnou stezku?


Jak na naučnou stezku?

Víme, jak zaujmout a jak přivést děti a dospělé k přírodě. S Lesním světem, tvůrcem neobyčejných stezek, edukačních her, drobností a mobilní aplikace Lesní svět, se můžete setkat během 7. až 9. února v Praze.





Hrou se snažíme nadchnout pro přírodu malé i velké a zvýšit povědomí o ní. Vycházíme ze zkušeností, které jsme nabyli na desítkách  realizací. Naše prvky stojí na školních zahradách, lesních stezkách, v parcích a arboretech, v obcích a dalších místech naší země.​




Tři dny v Letňanech na For Wood
Právě na pražském veletrhu For Wood se s námi můžete setkat. Poradíme, jaké téma prvků zvolit s ohledem na lokalitu a další specifika. Navrhneme rozpočet a dáme radu ohledně financování. Nebo si s vámi jen tak poklábosíme.





Lesní svět na vlastní kůži
Hrajete si rádi? Jsme velmi zvědaví, jak se vám budou líbit kuličkolamydendrofonyfrotáže a novinky, které poprvé představíme právě na veletrhu. Stanete se třeba lesním detektivem a zjistíte, co ve vás je, díky našemu testu. Nebo si v dílničkách, které připravil PEFC, procvičíte jemnou motoriku.




Není tabule jako tabule
Všechno dřevo, ze kterého vyrábíme, pochází z certifikovaných lesů PEFC. Každý prvek pečlivě ošetříme ochranným nátěrem, šetrným k přírodě. Autorské kresby na prvky nanášíme potiskem, který se vyznačuje mimořádnou kvalitou, dlouhou životností a vysokou odolností proti povětrnostním vlivům a UV záření. Naše technologické postupy zaručují delší udržitelnost prvků.







Máte jedinečnou příležitost prohlédnout a osahat nejlepší kousky Lesního světa. Zastavte se na našem stánku na ForWood v pražských Letňanech 7.-9.2. 2019 na konci Haly 2, v sektoru D. Sledujte kobercové směrovky.







Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook