FOR WOOD
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Společnost MS HAUS je již 20 let dodavatelem kvalitních a ceno­vě dostupných rodinných domů


Společnost MS HAUS je již 20 let dodavatelem kvalitních a ceno­vě dostupných rodinných domů

Společnost MS HAUS je již 20 let dodavatelem kvalitních a ceno­vě dostupných rodinných domů na českém trhu. V nabídce našeho ka­talogu najdete nepřeberné množství rodinných domů co do velikosti, tak i typu domu. Všechny tyto katalogové domy je možné podle individuálních potřeb a poža­davků každého zákazníka dále upravovat. V případě, že si zákazník přeje stavět podle vlastního návrhu, nebráníme se ani výstavbě dle individuálního projektu.

Dodávka domu může být realizována v mnoha stupních dokončení od minimálního rozsahu dodávky, kterou je uzavřená vrchní stavba, až po dodávku domu na klíč včetně základové desky. Kvalitou provedení splňují všechny domy nadstandardní podmínky certifikace podle Dokumentu národní kvality pro členy ADMD.

MS Haus využívá certifikovanou výrobu vnitřních i vnějších stěn a stropů. Výroba a staveništní montáž jsou dozorovány Výzkumným a vývojovým ústavem dřevařským v Praze. Každý prvek je pečlivě kontrolován a sledován, než je umístěn do konstrukce. Další nespor­nou výhodou certifikace podle Dokumentu národní kvality je nejen kontrola technologie výroby, ale i kontrola teoretické a praktické zna­losti všech členů výrobních a montážních čet, čímž je zaručena stále stejně vysoká kvalita provedených prací.

Více na www.ms-haus.cz














Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook