FOR WOOD
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

OK PYRUS je stavební firma se specializací na projektování a realizaci srubů a roubenek


OK PYRUS je stavební firma se specializací na projektování a realizaci srubů a roubenek

OK PYRUS je brněnská stavební firma se specializací na projektování a realizaci certifikovaných dřevostaveb - srubů a roubenek, určených k trvalému bydlení i rekreaci. Tradice od roku 1993.

Naše stavby skvěle vypadají zvenku i zevnitř. Pobyt v interiéru, který obklopuje textura a vůně dřeva, Vás pohladí na duši i na těle – je to jedinečný zážitek! Pocit souznění s přírodou tu máte opravdu na dosah.

Konstrukční systém a technologie výstavby 
Roubené stavby jsou zhotoveny s milimetrovou přesností na CNC výrobnílincez masivních, technicky vysušených, lepenýchhranolůz alpského smrku nebo borovice a po té převezeny a v krátké době sestaveny na základové desce. Alternativně je možné roubené domyzhotovit jako nízkoenergetické s obvodovoudvoustěnou s vloženou tepelnou izolacíz minerální vaty. Dalšími používanými technologiemi výstavbyv realizační praxi firmy jsou systém těžkéhodřevěného skeletu.

Použitím lepených profilůze sušeného dřeva se zcela eliminuje „sedání“stavby a další nežádoucí vlastnosti jako je tvorba výsušných puklin, kroucení atp., které sejinak běžně vyskytují u srubů nebo roubenekzhotovených ze surového (mokrého) dřeva. Všechny naše stavby jsou difúzně otevřené konstrukce – dřevo je prodyšné, je schopné samo regulovat vnitřní mikroklima a netvoří tak zbytečnou bariéru mezi Vámi a okolím.

Po dohodě lze navštívit některý z dokončenýchdomů nebo právě realizovanou stavbu.

OK PYRUS, s.r.o.
Husovická 4, 614 00 Brno
+420 541 218 447, +420 608 826 438
info@okpyrus.cz
www.okpyrus.cz














Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook