FOR WOOD
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Dřevostavba bez velkých kompromisů = bydlení šité na míru od firmy Holiday-Pacific


Dřevostavba bez velkých kompromisů = bydlení šité na míru od firmy Holiday-Pacific

Působí na českém trhu víc než dvacet let. Domy stavíme v systému "two by four"  - montujeme je z jednotlivých komponentů přímo na místě stavby, můžeme tak více uspokojit náročnější přání zákazníka. Z původně typové stavby se tak díky flexibilnímu stavebnímu systému dům změní na originál prezentující životní styl svého majitele. Není problém vyhovět většině přání a požadavků zákazníka s ohledem na jeho individuální požadavky i stavební parcelu. Realizace celého domu je již od přípravy projektové dokumentace řešena s účastí klienta. On sám rozhoduje o vnitřním uspořádání, velikosti, vzhledu a vybavení rodinného domu.  I v průběhu výstavby může investor provádět změny vnitřní dispozice v rámci základové desky.

Difúzně otevřená konstrukce HP je ideální pro svoji funkci nejen v zimním období, kdy velmi dobře izoluje, ale také v letním období, kdy zabraňuje přehřívání domu. Díky této konstrukci získáte energeticky úsporné a přirozené bydlení, tepelnou pohodu po celý rok s vysokými nároky na ekologii a zdraví obyvatel domu. Náš stavební systém je certifikovaný, požárně odolný dle ČSN, má velmi dobré tepelné a akustické vlastnosti. Standardní provedení domu je nízkoenergetické, tepelně izolační vlastnosti domu lze dále vylepšovat použitím silnější izolace dle požadavků klienta a přejít tak z nízkoenergetické stavby do stavby pasivní.

Výstavbu rodinných domů realizujeme po celém území České republiky. Stavíme domy na klíč nebo v jakémkoli stádiu rozpracovanosti dle uvážení investora.

Použité materiály a systém výstavby řadí domy do kategorie nízkoenergetické a pasivní.

Projektová dokumentace ke stavebnímu povolení je připravena na základě odsouhlaseného architektonického návrhu, vypracovaného s účastí klienta, který vystihuje jeho konkrétní požadavky a přání.

Co může stavebník očekávat? Především skutečnost, že každý klient je považován za jedinečnou osobnost se zcela specifickými nároky. Výhodou je velká variabilita domů, rychlá a ekologická forma výstavby, osvědčená technologie v daleko horších klimatických podmínkách, snadná a finančně nenáročná údržba, dlouhodobá životnost, vysoký komfort bydlení, kompletnost poskytovaných služeb.

Více na www.holidaypacific.cz​












Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook