FOR WOOD
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

24. května 2019 oslaví firma CELET své devatenácté narozeniny


24. května 2019 oslaví firma CELET své devatenácté narozeniny

24. května 2019 oslaví naše firma své devatenácté narozeniny. Devatenáct let v oblasti staveb rodinných domů nám dalo velikou zkušenost. Proto jsme již v začátcích začali preferovat systémy bezpečné výstavby, tedy stavby s difúzně otevřenou konstrukcí obvodových stěn.

Na trhu se pohybuje velké množství dodavatelů dřevostaveb. Proč si tedy vybrat právě nás?

  • Naše společnost je přímým výrobcem dřevostaveb.
  • Vlastníme certifikát řízení jakosti podle ČSN EN ISO 9001, jedná se o certifikát, deklarující dodržování postupů řízení a ověřování kvality výrobků, které byly ve společnosti zavedeny. Tento certifikát jakosti je každoročně obnovován nezávislou auditorskou společností.
  • Zvolili jsme certifikovaný a patentovaný systém společnosti Insowool s.r.o., který je dodáván pod obchodním názvem Diffuwall 2010.
  • Aktivně se podílíme na inovacích technologie. 
     

S jednou věcí jsme dlouho zápasili. A tou je, zdali mít své projekční oddělení, či nikoli. Zkusili jsme to a byla to trefa do černého. Dnes v projekční kanceláři vytváříme projekty domů, které jsou řešeny tak, aby splňovali zásady dřevostavby, a přitom maximálně podpořili vaše představy a požadavky. Tomu předchází jednání s prodejci, kteří vám pomohou navrhnout dům v podobě vizualizace, cenové kalkulace, případně pomohou i s řešením financování vašeho domu. Rádi vás přivítáme v referenčním domě v Babicích u Říčan nebo vzorovém domě v Nasavrkách u Chrudimi.

Závěrem bych chtěl zdůraznit, že nabídka v katalogu slouží jako ukázka pro vaši inspiraci. Snažíme se zrealizovat každou vaši myšlenku, převážná část našich staveb je individuálního charakteru.

Cílem společnosti je rychle, a především kvalitně plnit požadavky zákazníka i s ohledem na dopad životního prostředí.














Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2024

Facebook