FOR WOOD
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Máte zájem o dokonale zateplenou stylovou chalupu?


Máte zájem o dokonale zateplenou stylovou chalupu?

Společnost HK Stavební spol. s r.o. nabízí typové rodinné domy v tradičním pojetí vhodné jak k rekreačnímu, tak trvalému bydlení. Jedná se o velmi praktické a úsporné moderní dřevostavby. Při jejich realizaci využíváme nejnovější poznatky a stavební postupy včetně využití špičkové moderní technologie. Domy mají standardně moderní nadkrokevní izolaci střechy a provětrávanou fasádu vlastní konstrukce (technická řešení jsou zapsána v rejstříku Úřadu pro průmyslové vlastnictví jako užitný vzor číslo 27272 a 28255). Jedná se o dokonalé provedení tepelné izolace střechy a stěn stříkanou polyuretanovou pěnou, které je bezespárové, tedy bez tepelných mostů. Nastříkaná izolace vyplní každou mezeru či škvíru a zajišťuje vzduchotěsnost vnějšího pláště objektu. Konstrukce zateplené stříkanou polyuretanovou pěnou vykazují dlouhou životnost. Tato tepelná izolace nemění fyzikální vlastnosti ani tvar s časem ani nedegraduje povětrnostními vlivy. Zabraňuje pronikání živočichů a má výborné akustické vlastnosti.

Výstavbu dřevostaveb dodáváme nejen na klíč se všemi profesemi a exteriérovými úpravami, ale i ve fázi hrubé stavby.

Pro usnadnění rozhodování zákazníka nabízíme vyzkoušení našeho vzorového domu z projektu „Jizerské chalupy“ v Jizerských horách. Zájemce má možnost využít vzorový dům pro dovolenou nebo víkendový pobyt v jakémkoliv ročním období www.chalupasedmikraska.cz.

Zároveň v této lokalitě nabízíme zasíťované pozemky s platným územním rozhodnutím na výstavbu stylových chalup – více info na www.hkstavebni.cz






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook