FOR WOOD
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Nové vydání časopisu DŘEVO&stavby 1/2020 bude v prodeji mimo jiné na veletrhu FOR WOOD 2020


První letošní vydání 1/2020 časopisu o dřevostavbách je plné inspirativních redakčních návštěv dřevostaveb, praktických rad a článků pro každého, kdo o stavbě domu na bázi dřeva uvažuje či už dřevostavbu staví. A nezapomínáme ani na naše čtenářky. Těm je určen velký blok věnovaný interiéru dřevostaveb včetně zajímavého rozhovoru. Časopis DŘEVO&stavby je již tradičně hlavním mediálním partnerem veletrhu FOR WOOD 2020. Pokud se na veletrh chystáte nejen za časopisem DŘEVO&stavby, tak i letos máme pro naše věrné čtenáře vstupenky na veletrh FOR WOOD ZDARMA. 

Co všechno v časopisu DŘEVO&stavby 1/2020 najdete?

Osm redakčních návštěv a fotoeditorialů v dřevostavbách – představíme vám originální dvojčata z těžkého dřevěného skeletu, dřevostavbu ze slaměných panelů, tři montované dřevostavby a tři originální stavby od nás i ze světa. Pro dámy jsme připravili první díl seriálu o tom, jak zařídit útulný interiér a návod na to, jak proměnit interiérové dveře z obyčejného dělítka jedné místnosti od druhé na vrcholný kus vašeho domova. Časopis oživila designérka Iva Bastlová, která nás provede současným interiérem. Věděli jste, že i dřevostavby mají svůj „salon“? Právě o akci Salon dřevostaveb a o potenciálu dřeva ve stavebnictví jsme si povídali s jejími organizátory. Jsme hrdým partnerem této ojedinělé akce.

Stavebníci se dozví o tom, jak může zvýšená vlhkost ovlivnit technický stav domova i naše zdraví, získají přehled možností konstrukce střechy ze dřeva a materiálů na jeho bázi. Neméně zajímavý je článek o tom, jak skladba stěny ovlivňuje energetickou bilanci dřevostavby. Zamyslíme se také nad financováním rodinného domu a zjistíte, proč se vůbec rozhodnout pro dům na bázi dřeva. A pokud ještě se stavbou dřevostavby váháte, pak v rozhodnutí může pomoci návštěva v dřevostavbě po letech, v níž majitelé, podle svých slov, žijí, ne bydlí!

A mnohem víc se dozvíte, když si časopis DŘEVO&stavby 1/2020 koupíte u nás v e-shopu:
https://www.drevoastavby.cz/casopis-drevo-a-stavby/aktualni-cislo/products/19-koupit-aktualni-cislo-drevoastavby

nebo na veletrhu FOR WOOD 2020 na stánku 2D-05.

Stáhněte si vstupenky na FOR WOOD 2020 zde:
https://www.drevoastavby.cz/drevostavby-archiv/doporucujeme/5755-for-wood-2020-vstupenka-zdarma






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook