FOR WOOD
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Veletržní souběh FOR PASIV, FOR WOOD a FOR THERM představí novinky oborů v dubnu 2021


Vzhledem ke koronavirové situaci v ČR a podpoře maximální bezpečnosti vystavovatelů a návštěvníků se tradiční veletržní souběh FOR PASIV z únorového termínu přesouvá do dnů 15. –18. dubna 2021.

 

Na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA nebude jen přehlídka toho nejlepšího z oboru nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb, dřevostaveb a vytápění. Pro návštěvníky připravujeme i Poradenské centrum, kde odborníci poskytnou bezplatné poradenství napříč obory. Program centra sestavíme s našimi odbornými partnery a věříme, že se opět stane hojně navštěvovaným, a především pro zájemce užitečným místem k získání odpovědí na jejich otázky a nových inspirací.

 

Veletrh FOR PASIV je studnice informací nejen pro ty, kdo chtějí budovat nulovou, nízkoenergetickou nebo pasivní stavbu, ale i pro všechny návštěvníky plánující rekonstrukci stávajících domů. V rámci veletrhu FOR WOOD se představí firmy a produkty oboru dřevostaveb, technologické inovace nebo moderní materiál umožňující navrhovat náročné konstrukce a konstrukční prvky dřevěných domů.

 

FOR THERM nabídne sortiment z oblasti vytápění a poskytne klíčové informace o tom, jaké místo mají krby, kotle i kamna v dotačních titulech.

 

Novinkou blížícího se jarního ročníku bude také rozšíření stávajícího veletržního souběhu, kdy se k tradičnímu trojlístku FOR PASIV, FOR WOOD a FOR THERM přidají veletrh zahradní architektury FOR GARDEN a veletrh nábytku FOR INTERIOR. Návštěvníci tak získají možnost vybírat si z kompletně obsažených oborů stavby a rekonstrukce, zahrad a nábytku.






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook