FOR WOOD
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Domy z produkce RD Rýmařov jsou velmi oblíbené


RD Rýmařov klade důraz na zdravotní nezávadnost používaných materiálů. Ve všech požadavcích splňujeme tuzemské normy i přísné normy tradičních zemí Evropské unie. 

Vedení společnosti podporuje trvale udržitelné hospodaření v lesích a zavazuje se uplatňovat a udržovat všechny požadavky spotřebitelského řetězce lesních produktů v rámci pravidel PEFC v souladu s dokumentem CFCS 2002:2013. O špičkové kvalitě svědčí také právo užívat znak kvality RAL, propůjčovaný Společností pro jakost německých montovaných staveb.

Domy z produkce RD Rýmařov jsou velmi oblíbené, protože jsou dodávány na klíč a součástí každého domu je tepelné čerpadlo a fotovoltaická elektrárna v ceně domu. Většina domů má už v ceně i základovou desku, a proto budoucím stavebníkem odpadá jakákoli starost se stavbou domu.

V našich domech bydli už 26 tisíc spokojených zákazníků, rádi postavíme dům i vám. Navštivte nás v hale 5A11 ve dnech od 9. 2. do 11. 2. 2023. K dispozici vám bude tým odborníků na dřevostavby přímo z RD Rýmařov.

Těšíme se na vás






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook