FOR WOOD
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

S nadšením se opět účastníme letošního souběhu veletrhů


Každý rok se snažíme na tuto akci připravit zajímavé novinky z oboru a ukázat nejlepší prezentaci toho, na čem pracujeme po zbytek roku a sdílet s Vámi nadšení, které do staveb GOOPAN domů dáváme.
Letos tomu nebude jinak a těšíme se na setkání s Vámi a možnost ukázat, že domovy pro Vás stavíme srdcem a s cílem tvořit moderní a nízkoenergetické bydlení v celé České republice, které respektuje Vaše každodenní potřeby a sny.


Návrhy tvoříme na základě více než 21letých zkušeností a nabízíme projekty domů, které jsou určené nejen pro rodinu a představují moderní bydlení. Krása architektury se prolíná s funkčností a snoubí tak Váš osobitý životní styl. Vyváženost efektivního využití protoru a použití moderních technologií vytváří důležitou rovnováhu. 
Projekty tvoříme individuálně, bereme v potaz charakter konkrétního pozemku a především Vaše očekávání od bydlení. Vizualizace domů, půdorysy a typové domy jsou jen ilustrací a nápadem. Jsou takovým katalogem možností a základním krokem ke splnění Vašeho snu o bydlení.

 
Prostor / světlo / jednoduchost / efektivita / kvalita / respekt k přírodě a radost z bydlení. To jsou hlavní pilíře našeho přístupu ke stavbám Vašich domů. Na našem webu najdete detailnější informace o domech, nové referenční stavby nebo i zajímavé informace ze zákulisí stavby.

 

V GOOPAN zóně, kterou najdete v hale 5, na stánku 5B8 budou k dispozici obchodní manažeři a upřesní technologické i funkční náležitosti domů. Zodpoví dotazy k detailům jednotlivých projektů a budou k dispozici. Celý tým se na tuto příležitost vždy těší, na možnost setkat se s Vámi, našimi zákazníky, potenciálními budoucími zákazníky nebo s těmi, kterým touto akcí ukážeme GOOPAN koncept vůbec poprvé. Konkrétně Veronika Havlová, usměvavá regionální obchodní manažerka, se této akce už účastní po několikáté a její precizní příprava na rozmanitost informací, které chce návštěvníkům sdělit, je úžasná. Tak přejeme nám i Vám hezký zážitek. Celý obchodní tým najdete u nás na webu.


www.goopan.cz 
Můžete nás sledovat také na sociálních sítích.
https://www.facebook.com/goopancz 
https://www.instagram.com/goopan.cz/ 

Těšíme se nashledanou.






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2023

Facebook