FOR WOOD
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Akce na zábavné dětské školní pomůcky na shopex.cz


Akce na zábavné dětské školní pomůcky na shopex.cz

Na našem marketplace shopex.cz jsme připravili jedinečnou akci pro vás a vaše děti. Najdete u nás řadu zábavných školních pomůcek, které dětem nejen usnadní školní rok, ale také ho promění ve vzrušující dobrodružství! Školní rok může být pro děti výzvou, ale s našimi produkty se stane zábavou. Nabízíme rozsáhlý sortiment produktů, které pomáhají udržet děti organizované, kreativní a motivované během jejich vzdělávací cesty školním rokem.

 

V rámci naší aktuální akce můžete ušetřit 10 % na široké škále zábavných školních pomůcek, které pomáhají dětem nejen učit se, ale také se bavit.

 

A co by mělo nemělo chybět v každém kufříku na výtvarnou výchovu?  

 

Trojhranné pastelky a výtvarný set malování fixami, protože barvit a kreslit je zábava! Díky sadě fixů a  barevných trojhranných pastelek si můžete být jisti, že se děti budou těšit na každou hodinu výtvarné výchovy. Navíc přizpůsobený tvar pastelek pro dětskou ruku zaručí, že se malým dětem dobře drží.

 

Univerzální barvy KLECKSI: Dejte prostor vyjádřit svým dětem jejich emoce. Povzbuďte jejich kreativitu. Barvy lze použít na jakýkoli povrch, dokonce i na okna a vertikální plochy. Děti mohou tvořit pomocí štětců, houbiček, razítek a zamilují si je hlavně jako prstovou barvu. 

 

Měkká netvrdnoucí modelína: Podněcujte dětskou fantazii! Modelína je skvělou pomůckou, která umožňuje tvořit různé tvary a objekty. Navíc děti zabaví na dlouhé hodiny a rozvíjí tak jejich schopnost soustředit se.

 

Procvičujte se svými školáky psaní a počítání. Díky těmto produktům se děti budou učit s radostí:

 

 

MAGPAD Multi – magnetická tabulka: Podpořte děti při rozvíjení psacích dovedností nebo počítejte příklady, které si sami vymyslíte s naší magnetickou tabulkou.

 

Spaghetti pad Start herní set:  Procvičujte se svými školáky správné držení ruky při psaní, rozvíjejte zručnost a trénujte tlak, jenž má být vyvíjen na tužku.

 

Stavebnice Playmais Fun to learn - čísla: Učte své děti hrou. Pořiďte jim stavebnice ze sady Playmais Fun to learn, které jsou ideální pro první školní hru nebo si s nimi zahrajte SMARTBLOCK, hru, která dětem pomůže pochopit základy geometrie a prostorové představivosti a je ideální volbou pro první seznámení s písmeny a čísly.

 

Dětská váha opice: Procvičujte se svými prvňáčky vážení a počítání. Tato dětská váha je perfektní pomůcka pro holky i kluky, díky které se naučí čísla perfektně rozeznávat a trénovat si počítání. Správné množství opiček na jedné straně váhy vyvažuje správně přiřazená číslice na straně druhé. Cílem je vyvážit obě strany přidáváním či ubíráním figurek na pravou a levou stranu váhy.

 

Child Friend Spočítej a přiřaď: Chcete zabavit svého prvňáčka a zároveň ho podpořit v učení? Pořiďte mu magnetickou deskovou hru Child Friend Spočítej a přiřaď a zabavte ho na dlouhé zimní večery.

 

V dnešní době je anglický jazyk nepostradatelnou součástí každodenního života.  Proto je vhodné učit děti druhý jazyk už od předškolního věku. Barevné didaktické dřevěné puzzle s dílky různých tvarů a předlohami s anglickými slovíčky je ideální vzdělávací pomůckou vhodnou pro výuku geometrie i angličtiny. 

 

Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost připravit vaše děti na úspěšný školní rok s našimi zábavnými a praktickými školními pomůckami. Tato akce je platná jen do konce srpna, takže neváhejte a nakupujte ještě dnes.

 






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2024

Facebook